Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpuien maken huis en tuin één
Een schuifpui maakt als open deur een geheel van uw huis en uw tuin. Schuifpuien zorgen dankzij de volglazen delen zelfs als ze dicht zijn voor een naadloze
overgang van binnen naar buiten. Onbeperkt zicht naar buiten, optimaal comfort en gebruiksgemak en lekker veel daglicht in uw huis: elke schuifpui is de investering meer dan waard!

Kunststof schuifpui: veilig en isolerend
Wanneer de schuifpui gesloten is, is de pui ook echt dicht. Uiteraard water- en winddicht, maar ook zo goed afgesloten dat inbrekers niet via uw schuifpui naar binnen kunnen. Geen zorgen over warmteverlies: een schuifpui in combinatie met HR++ glas heeft een zeer hoge isolatiewaarde en laat de kou buiten en de warmte binnen. Met gelaagd veiligheidsglas is de pui extra veilig.

Voordelen van een luxe kunststof hefschuifpui
De hefschuifpui is sterk inbraakwerend. De sloten voldoen aan SKG2 en Veilig Wonen Politiekeurmerk.
De uitvoering is zwaar en daardoor bijzonder duurzaam.
Hefschuifpuien hebben een zeer lichte bediening. Hierdoor is deze ook voor kinderen en ouderen eenvoudig en soepel te openen.
De rail van dit schuifsysteem ligt nagenoeg even hoog als de rest van de binnenvloer, zodat u dus geen storende drempel over hoeft te stappen bij het naar binnen of naar buiten gaan.
De bediening van de hefschuifpui is eenvoudig. De binnenzijde is voorzien van een  hendel die u moet draaien. Draait u de hendel naar beneden, dan heft u de schuifdeur op en kunt u deze in de gewenste richting openen. Wanneer de gewenste stand bereikt is, draait u de hendel weer terug en de schuifdeur rust weer in het kozijn.
Heeft u enkelzijdig afsluitbare schuifpui dan is er aan de buitenkant van de pui een kom aangebracht om de schuifdeur eenvoudig heen en weer te schuiven. U kunt ook kiezen voor een dubbelzijdig afsluitbare schuifpui, dan krijgt u aan de buitenzijde naast een kruk ook een afsluitbaar slot.

Meer weten over kunststof schuifpuien?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van kunststof schuifpuien?
Of wilt u meer weten over de prijzen van onze schuifpuien?
Neem dan gerust contact op via ( info@prowindows.nl ) of bel ( 06 11 01 04 98 ).