Energiezuinigheid

Het besparingspotentieel is enorm
Maak bij het isoleren van uw huis geen compromissen. Schüco kozijnen staan garant voor de hoogste energiezuinigheid. Zo zorgt u voor aanzienlijk lagere stookkosten. Daarnaast kunt u besparen door een efficiënte ventilatie. Ook hiervoor heeft Schüco een geschikte oplossing.
Maximale thermische isolatie
Met Uf-waarden van 0,8 tot 1,6 W/(m2K) bereiken Schüco kozijnen een maximale thermische isolatie. Deze maximale waarden zijn bijvoorbeeld haalbaar bij aluminium kozijnen door een grotere isolatiezone met isolatiebrug met schuimsamenstelling, een geoptimaliseerde middenafdichting en een nieuw principe van thermische isolatie in de glasponning.

U kunt het volgende besparen:
Voor een eengezinswoning met 143,8 m2 gebruiksoppervlak en een raamoppervlak van 26,4 m2, bouwjaar ongeveer 1980, komt dit in geval van een Schüco AWS 90.SI+ neer op een besparing van 51kWh/(m2a) resp. 730 l stookolie per jaar. Door 730 l minder stookolie te verbranden, komt er jaarlijks 2 ton minder CO2 in de atmosfeer terecht (dit komt overeen met ongeveer 10.000 autokilometers of een CO2-volume van 1.250 m3).